Jane Seymour din Dr. Quin, în costum de baie. Actrița de 70 de ani arată ca în tinerețe

Jane Seymour este una dintre cele mai iubite actrițe, cunoscută pentru rolurile sale în producții importante. Participarea în renumitul serial Dr. Quin a avut loc în urmă cu 18 ani și i-a adus mare faimă, iar fanii continuă să o iubească chiar și acum. Jane Seymour este deschisă față de ei și împărtășește cu aceștia orice lucru important.

Jane Seymour are un trup perfect

Jane Seymour a ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani, însă timpul a fost foarte blând cu ea și chiar foarte darnic. Mama Natură a înzestrat-o cu forme frumoase, care în timp au rezistat. Actrița a demonstrat că vârsta este doar un număr și că nimic nu este imposibil dacă îți dorești.

Jane este foarte activă în mediul online și le arată fanilor cu ce se ocupă mai mereu. Actrița este foarte plină de viață și face tot felul de activități importante, pe care le împărtășește cu toți internauții. Mândră de trupul ei, a publicat și o imagine în costum de baie, care a strâns o mulțime de aprecieri.

Se pare că nu s-a schimbat aproape deloc din punct de vedere fizic și este într-o formă de zile mari. Actrița spune că are aceeași greutate ca în adolescență, la 17 ani și că se bucură de gena pe care a primit-o de la familia ei, considerându-se cu adevărat o norocoasă.

Actrița nu are operații estetice

Mulți se întreabă cum de Jane reușește să arate atât de bine, deși are 70 de ani. La vârsta ei, multe doamne s-au pensionat și nu mai au deloc o viață activă. Jane, însă, este foarte dornică să facă lucruri și consideră că mai are multe de arătat.

Astfel, ea vrea să aibă grijă mare de ea și să se mențină bine. Face sport, este adepta plimbărilor lungi și exercițiilor fizice chiar și acasă și nu este o pofticioasă. Nu ține o dietă anume, dar nici nu abuzează.

Cât despre operațiile estetice, pe care mulți cred că le are, Jane Seymour spune că nu este deloc adepta acestora. Ea consideră că o actriță trebuie să fie cât mai naturală, să i se vadă pe chip expresiile.

“Am 69 de ani, nu am apelat la bisturiu să mă întineresc, dar pot juca roluri de tânără de 25 de ani’, spunea actrița într-un interviu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *