Press "Enter" to skip to content

Iubitul Dianei, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz, mărturisiri cutremurătoare. Era învățătoare și avea planuri mari de viitor: „Era bucuroasă pentru…”

Iubitul Dianei, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz, a făcut, de curând, mărturisiri cutremurătoare. Iată cum a descris-o băiatul pe cea are i-a fost parteneră și ce crede el că s-ar fi întâmplat!

  • Iubitul Dianei, tânăra ucisă la Hoghiz, rupe tăcerea
  • Fata era învățătoare și avea planuri mari de viitor

În cursul zilei de vineri, două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, cu semne de violenţă pe corp, în localitatea braşoveană Hoghiz. Potrivit autorităților, cadavrul femeii a fost descoperit în curtea casei, în timp ce cel al fiicei, care avea 25 de ani, a fost găsit în locuință.

Iubitul Dianei, tânăra ucisă la Hoghiz, rupe tăcerea

Nu cu foarte mult timp în urmă, iubitul Dianei, tânăra în vârstă de 25 de ani ucisă la Hoghiz a făcut declarații cutremurătoare despre cea care i-a fost partenera.

Mai exact, tânărul a precizat că fata era un om extrem de bun, care nu deranja pe nimeni niciodată și care avea planuri foarte mari de viitor.

Era bucuroasă pentru orice pas făcut în viață, era plină de viață, era fericită că și-a strâns bani să-și cumpere mașină, era un înger pe pământ, nu jignea pe nimeni, nu supăra pe nimeni”, a transmis, recent, iubitul fetei.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor apropiaților, tânăra avea 25 de ani și era învățătoare. Amintim că tatăl fetei este șofer de TIR și că a trăit șocul vieții sale după ce a primit un apel de la mama fetei.

Fata era învățătoare și avea planuri mari de viitor

Potrivit altor declarații făcute de iubitul Dianei, se pare că, în cursul zilei de vineri, ea urma să se vadă cu băiatul, însă, la un moment dat, aceasta nu i-a mai răspuns la mesaje. Acela a fost și momentul în care tânărul și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă. Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva. Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”, a povestit iubitul Dianei.

Mai mult decât atât, potrivit spuselor iubitul Dianei afirmă că există șase mari că tânăra să fi fost ucisă de mama ei, care mai apoi să își fi luat viața, iar asta pentru că femeia nu era de acord ca fiica ei să se mute la el, în Brașov.

Îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă. Urma să o cer de soție! Diana zicea ca e depresiva. Atât știu. Și mai știu că nu voia sa ma cunoască…”, a mai spus el.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page