Ion Caramitru a ajuns de urgență la spital. Care este starea marelui actor

Din nefericire, o veste îngrijorătoare pentru toți românii. Actorul Ion Caramitru a ajuns la spital, din cauza unei probleme de sănătate. Nu se cunosc multe detalii despre starea marelui actor, dar anunțul cu privire la internare a fost făcut de către președintele ARTIS, Andrei Giurgia.

Ion Caramitru a ajuns pe mâinile medicilor

Anunțul despre ce i se întâmplă acum marelui actor a fost făcut de către președintele ARTIS în contextul în care acesta a motivat absența lui Ion Caramitru de la Iași, la deschiderea ediției cu numărul XII a Serilor Filmului Românesc. Girugia a spus că marele actor a fost internat în spital și că va rămâne sub supravegherea medicilor timp de 4 zile. Ion Caramitru se află la o unitate spitalicească din Capitală.

Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav, a anunțat președintele ARTIS, Ion Caramitru.

Tot președintele ARTIS a anunțat că festivalul Serile Filmului Românesc de la Iași continuă. Anul acesta, SFR se desfășoară în perioada 11-15 august.

SFR 2021 la Iași

Serile Filmului Românesc (SFR) este primul și singurul festival din România dedicat în exclusivitate promovării cinematografiei autohtone. Se află la ediția a 12-a și este organizat de Asociația ARTIS. Proiectul este rezultatul pasiunii studenților din Asociația Studenților Jurnaliști din Iași pentru cinematografia românească.

Ion Caramitru este unul dintre marii actori implicați în acest eveniment de amploare.

Actorul are o carieră impresionantă în teatru și film. El este președinte al UNITER din 1990, iar începând cu anul 2005 este directorul Teatrului Național din București.

Caramitru a fost și ministru al Culturii în perioada 1996 – 2000, în Cabinetul Victor Ciorbea. Este căsătorit cu actrița Micaela Caracaș și are trei băieți: Ștefan, Andrei și Matei Caramitru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *