Press "Enter" to skip to content

INCREDIBIL! Protest cu dricuri, sicrie şi cruci în Piaţa Victoriei față de noua legislaţie privind înmormântarea morţilor de C0VlD-19 VIDEO

Patronii de pompe funebre au ieșit cu dricurile şi sicrie în stradă şi protestează în faţa sediului Guvernului față de noua legislaţie privind înmormântarea morţilor de COVID-19.

Protest cu dricuri, sicrie şi cruci în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului. Patronii de pompe funebre sunt nemulţumiţi de noua legislaţie privind înmormântarea morţilor de COVID-19 şi reproşează guvernanţilor că nu au fost consultaţi înainte de schimbarea regulilor.

„Ne-am adunat să protestăm faţa de Patriarhia Română că îi conditioneaza pe enoriasi sa-si inmormanteze decedatii cu firmele bisericii.

Biserica s-a transformat în SRL, într-o asociaţie, dar nu cult, s-a ocupat acum in mod expres de afaceri.

Protestăm împotriva Guvernului ca nu ne-a sprijinit, nu s-a consultat cu noi, in special Raed Arafat in noul ordin ne-au obligat să îmbrăcăm morţii al domiciliu nespunand ce sa facem cu resturile contaminte, unde să le aruncă, probabil pe ghena publica”, a spus unul dintre protestatari. scrie romaniatv.net

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *