Press "Enter" to skip to content

Horoscop WEEKEND 3-4 iulie 2021. Sfârșitul de săptămână aduce noutăți neașteptate

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Berbec

Nativii zodiei Berbec au un weekend liniștit și vor încerca să socializeze mai mult. Este posibil să fie tentați de a face bani într-un mod nonconformist. Mare grijă la cheltuielile pentru distracții, este posibil să arunci cu prea mulți bani.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Taur

În aceste zile apar tensiuni în relația cu partenerul de viață. Sambătă afli secrete despre partenerul de viață și este posibil să iei o decizie importantă. Duminică vor avea parte de câștiguri financiare.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au multe idei inovative și o listă înteagă de planuri. Pe plan sentimental devin mai deschiși și știu să-și exprime mai bine sentimentele.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Rac

Este un weekend liniștit și este posibil să pleci într-o mini vacanță de câteva zile. Vei lua această călătorie ca pe un mod de realxare și vei experimenta lucruri noi. Pe plan sentimental vei petrece momente frumoase.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt puși într-o postură dificilă, și vor fi nevoiți să rezolve câteva probleme din trecut care au apărut din nou. Dacă până acum le-au evitat, a venit momentul să se ocupe de ele.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Fecioară

Ai avut o săptâmănă solicitantă, mai ales pe partea profesională. Schimbările de la locul de muncă te-au obosit, iar acest weekend este potrivit pentru relaxare. Te vei încarca cu energie in propriul cămin, iar duminică este posibil să participi la un eveniment.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Balanță

În acest weekend, nativii din zodia Balanță vor excela la capitolul comunicare. Îi vor surprinde pe cei din jur cu claritatea şi logica lor, iar unele persoane îi pot considera prea direcți.  

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Scorpion

Nativii din zodia Scorpion au parte de multă liniște în acest weekend și este posibil să  găsească o pace interioră care dispăruse în ultima vreme din cauza problemele cotidinie.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Săgetător

În acest weekend, Săgetătorii pun accent pe distracție și sunt mari șanse să primească vești bune. Sunt foarte căutați în această perioadă iar invitațiile la petreceri sau evenimente vor fi foarte multe.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor pleca departe de agitația orașului. Își vor petrece weekendul într-un loc cu multă liniște și verdeață, unde vor reuși să se relaxeze și să-și pună ordine în gânduri.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se vor simți copleșiți după un apel neobișnuit de la cineva cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Duminică își vor petrece timpul cu familia.

Horoscop 2- 4 iulie 2021. Pești

Peștii se vor șimți obosiți în acest weekend și nu vor face prea multe. Vor prefera să se relaxeze singuri sau cu familia. Partenerul de viață se va comporta romantic și este posibil ca nativii într-o relație să fie suprinși plăcut.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *