Horoscop, SÂMBĂTĂ, 29 mai. Zodia care va avea lumea la picioare

Berbec

Încercați să spuneți lucrurilor pe nume în cuplu. Un conflict mai vechi nu a fost rezolvat și acum aduce multă tensiune. Numai comunicarea sinceră vă poate ajuta să treceți cu bine peste.

Taur

O zi de coșmar pentru Tauri. Nimic nu le merge bine și, mai multe decât atât, sunt și predispuși la accidente. Cel mai bine ar fi să nu vă programați prea multe lucruri pentru ziua de sâmbătă.

Gemeni

Gemenii sunt în sfera armoniei sâmbătă. Vor avea parte de momente relaxante alături de familie și prieteni. O singură problemă: încercați dimineață să rezolvați ceva ce ați tot amânat.

Rac

Racii au probleme financiare sâmbătă. Cheltuieli neprevăzute le vor goli portofelul. Finanțele sunt foarte importante și nu ar strica să vă faceți un plan mai riguros.

Leu

Nu doriți sub nicio formă să ieșiți din casă! Mai ales cu vremea care va fi în weekend.

Încercați totuși să petreceți timp cu persoanele dragi și să nu vă izolați.

Fecioară

Dimineața vine cu tensiuni și nervi. O veste extrem de proastă vă va scoate din minți la cafea. După amiază lucrurile se liniștesc și veți avea o seară de vis.

Săgetător

Nu aveți răbdare deloc! De aici și până la haos nu e decât un pas. Poate ar fi bine să analizați puțin mai mult situațiile înainte de a reacționa.

Capricorn

Un câștig neașteptat se arată. Veți avea o zi extrem de norocoasă și armonia în viața de cuplu va domina. Poate ar trebui totuși să fiți puțin mai atenți la relațiile de prietenie.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o dispută cu cineva din familie. Se va ajunge la un conflict destul de serios. Încercați să amânați o eventuală confruntare.

Pești

La capitolul dragoste, stați excelent. Probleme apar în sfera financiară. Banii vă scapă, pur și simplu, printre degete. Cheltuielile impulsive ar trebui reglate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *