Horoscop 7-14 mai 2021. Ploua cu noroc peste 4 zodii

Berbec

O zi potrivită pentru socializare și pentru a prelua inițiativa. Este momentul să pui piciorul în prag și să lupți pentru ce-ți dorești cu ardoare.

Taur

Simți că trebuie să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi. Nu da înapoi, poate vei descoperi o calitate sau o pasiune de care nu știai nimic.

Gemeni

Apar mai multe drumuri și este momentul să alegi pe care vrei să-l urmezi. Nu ar strica să te consulți cu o persoană care are experiență de viață.

Leu

Universul încearcă să-ți trimită niște semne legat de partenerul de viață. Fii cu ochii în patru și vezi ce este în neregulă la cel de lângă tine.

Fecioară

Mersul lucrurilor este influențat de deciziile pe care le iei acum. Nu trebuie să te arunci cu capul înainte, gândește-te bine ce vrei să faci în continuare.

Balanță

Munca și eforturile depuse în ultima vreme îți sunt răsplătite. În sfârșit, superiorii sunt pe punctul de a-ți oferi recunoaște și un salariu mai mare.

Scorpion

Este un cadru numai bun pentru a-ți folosi imaginația. Scoate la iveală creativitatea pe care o ții ascunsă, cine știe ce iese la iveală.

Săgetător

Lucrurile încep să se clarifice și realizezi unde ai greșit. E o zi numai bună pentru a-ți limpezi mintea și pentru a-ți face ordine în viața de zi cu zi.

Capricorn

Simți nevoia să te exprimi fie prin vorbe, fie prin gesturi. Nu ascunde emoțiile și sentimentele pe care le porți în suflet pentru cel de lângă tine.

Vărsător

Acceptă trecutul cu toate lucrurile esențiale. Nu trebuie să fie totul perfect ca să te bucuri de micile plăceri. Fii mai prezent în tot ce realizezi.

Pești

Trebuie să te distanțezi de anumiți oameni, iar pentru asta ai nevoie de o vacanță. Nu mai aștepta ziua de mâine și fă-ți rapid bagajele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *