Horoscop 21-28 mai 2021: Ploua cu NOROC si o VESTE BUNA peste o zodie

Berbec

Ai avut o perioadă încărcată și se simte oboseala. Ia o pauză, ai putea chiar să planifici o mini-vacanță de weekend. Ți-ar face bine un moment de respiro și aer curat.

Taur

Ai multe lucruri de rezolvat și tendința să le începi haotic. Ar fi bine să le iei în ordinea priorității, să te concentrezi pe cele cu adevărat importante. 

Gemeni

Ai parte de multă agitație la locul de muncă și te distrage de la ce ai de făcut. Încearcă să ignori gălăgia și să te focusezi pe sarcinile importante.

Rac

Nu ești foarte mulțumit de direcția în care merge relația de cuplu. Dacă nu comunici, nu spui ce nu-ți convine, partenerul nu are de unde să știe unde e cazul să aducă unele schimbări. Trebuie să fii mai deschis.

Leu

Apar anumite tensiuni în familie și ai senzația că vei fi prins la mijloc. Trebuie să vorbești clar și răspicat, să le spui oamenilor că nu e cazul să te includă în discuții din care nu vrei să faci parte.

Fecioară

Chiar dacă ai multe pe cap, nu e cazul să dispari din peisaj. Ai făcut unele afirmații, iar oamenii din jur sunt îngrijorați în privința ta. Lămurește situația, nu e cazul să creezi și mai multe neliniști.

Balanță

Lucrurile nu sunt chiar simple în familie și ai tendința să vezi doar unul dintre punctele de vedere. Dacă vrei să fii cu adevărat corect, pune-te în locul tuturor. Astfel de lucruri pot aduce rupturi serioase în relațiile cu oamenii apropiați.

Scorpion

E timpul pentru o pauză. Încearcă să uiți de tot și de toate și petrece-ți timpul cu activitățile preferate. Vei reuși să treci peste probleme și îți vei încărca la maxim bateriile.

Săgetător

Nu poți să vezi decât partea ta de dreptate, iar acest lucru te va costa. Dacă nu îți schimbi atitudinea și comportamentul vei reuși să rupi definitiv legăturile cu unii oameni din familie.

Capricorn

Ți-ai propus să rezolvi unele sarcini, dar nu vei avea suficient timp să termini cu toate. E important să nu te enervezi pentru acest lucru și să soluționezi problemele care nu mai pot aștepta. Le poți reprograma pe restul.

Vărsător

Nu ies lucrurile exact cum ți-at fi dorit, dar măcar nu poți spune că nu ai încercat. Privește partea plină a paharului. Cu siguranță, dacă nu e nimic pozitiv, ai șansa să înveți unele lucruri.

Pești

Trebuie să ai grijă la cheltuieli, chiar dacă ai şansa să faci nişte bani. Ai tendința că cumperi mai multe lucruri decât ai cu adevărat nevoie, iar acest lucru îți poate aduce serioase probleme finaciare. Încearcă să achiziționezi doar strictul necesar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *