Press "Enter" to skip to content

Horoscop 21-28 aprilie 2021: Zodia care are mare succes

Berbec

E o zi numai bună pentru a lua o pauză. Ai multe lucruri de pus la punct acasă, dar ar fi bine să le amâni și să te bucuri de un moment de respiro.

Taur

Zielele libere aduc bună dispoziție și reuniuni cu oamenii dragi. Ai putea să profiți de moment și să puneți la punct planurile pentru sărbători, să stabiliți fiecare cu ce vine.

Gemeni

Ai de gând să faci o plimbare mai lungă și ar fi bine să iei în considerare și ora la care pleci. E periculos să conduci noaptea, mai ales dacă ești obosit.

Rac

Cumpărăturile planificate pentru ziua de azi ar putea să-ți scoată din buzunar mai mulți bani decât te așteptai. Trebuie să fii atent câți bani risipești, vei rămâne fără resurse financiare, în caz contrar.

Leu

Este posibil să aibă loc unele discuții mai aprinse cu partenerul de viață, dar să aducă lămuriri unor probleme mai vechi. Trebuie să fii deschis, dar să și asculți punctul de vedere al celuilalt.

Fecioară

Ziua poate să aducă o vizită surpriză a unor amici. Nu e chiar ce aveai în plan pentru astăzi, dar ai putea să dai dovadă de flexibilitate și să te bucuri de companie.

Balanță

Sunt șanse să apară niște bani, pe care nu sperai să-i primești prea curând. E o bună ocazie să chemi oamenii apropiați și să sărbătoriți.

Scorpion

Ziua aduce odihnă și relaxare. Totuși, un eveniment neașteptat ar putea să te ia prin surprindere spre seară și ar fi bine să fii pregătit să faci un drum.

Săgetător

Ai parte de multe activități acasă. Dai dovadă de energie și ești capabil să termini treaba într-un timp recort. Ar fi bine să-ți rezervi câteva ore pentru tine, să te relaxezi și să-ți amintești că e ziua de odihnă.

Capricorn

Vizita unor oameni apropiați aduce oportunitatea de a planifica o viitoare excursie. Ar fi bine să analizați ideile fiecăruia și să nu excludeți nicio variantă, înainte să luați o decizie.

Vărsător

Cineva trebuie să și muncească azi, dar nu ești prea fericit că acel cineva ești chiar tu. Ziua va trece repede, iar la sfârșitul ei vei putea să te bucuri de prezența oamenilor dragi.

Pești

Vrei să faci o schimbare în casă și vei fi nevoit să achiziționezi diverse lucruri. Ai face bine să te uiți cu atenție, să compari prețurile și să eviți risipa financiară.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *