GROAZNIC! Aida Parascan, acuzații grele pentru medicul care i-a monitorizat sarcina: „Mi-a spus că nu e necesară o ecografie, a scris-o de mână”

Aida Parascan, acuzații grele către doctorul care i-a monitorizat sarcina pierdută

Noi detalii tulburătoare ies la iveală în cazul Aidei Parascan, cea care a pierdut sarcina. Vedeta a declarat pentru Acces Direct că nu-și explică de ce a ajuns într-o astfel de situație dramatică și crede că Dumnezeu i-a dat această „lecție” pentru a învăța să accepte că moartea face parte din cursul vieții. Totodată, celebra bucătăreasă i-a adus acuzații grave medicului care s-a ocupat de monitorizarea saricinii pe care, din păcate, a pierdut-o, spunând că la penultima vizită, deși ea a vrut să facă o ecografie, doctorul i-ar fi spus că nu e necesară și i-ar fi scris-o de mână, bazându-se pe cea făcută cu o lună mai devreme.

„Nici eu nu pot să înțeleg cum am reușit, pentru că e ceva ce doar Dumnezeu are putere asupra noastră.

Noi nu știm, noi trăim pur și simplu deodată ne trezim că poate firul a ajuns la final sau poate nu.

Cred că toate lucrurile noastre se întâmplă pentru ca noi să acceptăm moartea ca făcând parte din viață. Altfel nu pot să-mi explic de ce. La penultima vizită… Am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, de altfel ceea ce și făcut. Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a spus Aida Parascan la Acces Direct

Vedeta susține că medicul i-ar fi spus că ecografia nu e necesară

Ulterior, după circa o lună, Aida Parascan a mers la un alt medic pentru o nouă ecografie, motiv din cauza căruia nu-și poate da seama dacă de la penultima vizită fătul era deja mort.

Vedeta a mărturisit că atunci a aflat că inima copilașului nu mai bătea și să nu a mai evoluat de aproximativ patru săptămâni.

„Am mers la medicul de familie cam după două săptămâni. Mi-a dat o altă trimitere și după am sunat, mi-a fost făcută o programare cu primul medic disponibil în alt spital. M-am prezentat săptămâna trecută, după aproximativ o lună. De asta nici nu pot să-mi dau seama dacă atunci când am fost la primul medic se întâmplase sau nu. În momentul în care mi s-a pus chestia aia pe abdomen, mi-am dat seama că inima copilului nu mai bate, că totul se vede în ceață. Am intrat în stare de șoc, pentru că-n momentul ăla nu știi ce să crezi. În secunda următoare a venit un alt medic și a venit măsurătoarea și mi s-a spus că de 3, 4 săptămâni copilul a încetat să mai evolueze, adică inimioara lui nu mai bate”, a continuat ea. scrie spynnews.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *