Florin Cîțu, vești bune pentru români: „Suntem din ce în ce mai aproape de…” Ce anunț a făcut premierul României?

Florin Cîțu este încrezător că în perioada imediat următoare România are șanse mari să revină la normalitate. Ce anunț a făcut premierul României pe contul de Facebook?

Creșterea numărului de persoane imunizate împotriva noului coronavirus reprezintă un pas important în combaterea pandemiei de coronavirus. Premierul Florin Cîțu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a precizat că România este din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate. 

Florin Cîțu, noi informații despre desfășurarea campaniei de vaccinare anti-Covid-19 în România

Premierul Florin Cîțu a transmis prin intermediul unei postări pe Facebook că este convins de faptul că România va depăși în cursul zilei de vineri pragul de 3,5 milioane persoane vaccinate. Florin Cîțu a anunțat că va fi prezent la ora 18:00 la Sala Palatului pentru a-i îndemna pe români să se vaccineze în număr cât mai mare împotriva noului coronavirus.

Premierul României este optimist și consideră că în România ar putea fi relaxate restricțiile dacă românii vor alege să se vaccineze.

„Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00,

începe Maratonul Vaccinării în București. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locații: Sala Palatului și Biblioteca Națională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aș putea, m-aș mai vaccina o dată.

Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook premierul României, Florin Cîțu. 

Datele oficiale arată o scădere a numărului de infectări cu COVID-19, astfel că în ultimele 24 de ore au fost raportate 1.422 de cazuri noi și 89 de decese. Rata de incidență este în scădere în România, astfel că media națională este de 1,24 cazuri la mia de locuitori. Niciun județ nu se mai află în scenariul roșu, astfel că autoritățile urmează să analizeze situația și să decidă în ce măsură restricțiile ar putea fi ridicate. scrie kanald

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *