Florin Citu, in doliu. S-a stins mama sa

Premierul Florin Citu este in doliu. Mama sa a decedat dupa o lunga suferinta. Elena Citu suferea de o boala incurabila, a anunta Antena3. Vestea decesului mamei premierului Romaniei a fost data si de Adrian Ursu, in emisiunea ”Exces de putere“.

“O veste cumplita primita in urma cu putina vreme de catre premierul Florin Citu: mama domniei sale, din pacate, s-a stins din viata, astazi, dupa o suferinta cumplita si lunga, o lupta pe care a dus-o in aceste saptamani discret, asa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Citu sa fie si ceea ce se va intampla de acum incolo cand se vor savarsi toate cele lumesti, tot ritualul care se cuvine intr-o astfel de intamplare nefericita in orice familei. Condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Zilele urmatoare vor fi extrem de delicate pentru toti membrii familiei premierului Citu”, a spus Adrian Ursu.

Premierul si-a anulat programul pentru ziua de sambata, cand trebuia sa participe la prima etapa a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021.

Florin Citu se afla la Baia Mare cand a aflat de tragedie si s-a intors de urgenta la Bucuresti.

Premierul Florin Citu a copilarit in catunul Tulei, parte a comunei Golesti (judetul Valcea), un sat cu gospodarii aflate la departare una de celalalta, inconjurate de livesi si pasuni. Acolo au copilarit si Florin Citu si fratele sau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *