Press "Enter" to skip to content

Fina sotilor Prodan-Reghecampf, prima declaratie despre divortul nasilor de cununie. Ce spune despre Anamaria si Reghe

Fina sotilor Anamaria si Laurentiu Reghecampf a facut primele declaratii cu privire la relatia dintre cei doi soti, dar si despre divort. Dupa ce presa a vuit de stiri pe marginea declaratiei lui Laurenti Reghecampf despre separarea de Anamaria, Laura, fina celor doi, a vorbit despre ce s-a intamplat de curand.

Ce spune Laura despre relatia nasilor de cununie.

Laura este sotia lui Moise Boxi Olariu, iar amandoi sunt finii Anamariei si a lui Laurentiu Reghecampf. Femeia a facut declaratii in emisiunea lui Cristi Brancu unde a fost invitata sa vorbeasca despre relatia actuala dintre cei doi soti.

Fina antrenorului si a impresarei a spus ca s-a intalnit la inceputul acestei luni cu nasii ei de cununie si a povestit ce s-a intamplat intre Anamaria si Laurentiu. Potrivit marturisirilor, intre cei doi soti nu au existat conflicte.

“Ne-am vazut pe 4 seara, am iesit finii si nasii, a fost si Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitati de nasi la gratar, la ei acasa la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii sa vina in Germania si sa mergem pe Costa de Azur. A venit si Sara. Nu s-a simtit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat in brate la nasu. O zi normala asa cum am vazut tot timpul la ei”, a spus fina sotilor Reghecampf.

“Eu nu ii vad niciodata despartiti, sunt si vor ramane impreuna pana la sfarsitul vietii. Ei sunt facuti unul pentru altul”, a mai spus Laura.

Fina sotilor Reghecampf  exclude varianta unui divort intre nasii ei de cununie.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *