Press "Enter" to skip to content

EXCLUSIV! Horoscop chinezesc pentru fiecare zi a saptamanii in perioada 11-17 octombrie 2021

Saptamana din 11 octombrie pana in 17 octombrie 2021 este momentul schimbarii sezonului si lunii chineze. Puterea Pamantului in acest moment se va dubla. Potrivit fondatorului scolii de astrologie chineza Natalia Guryanova, energia „pamantului” este crescuta si cu anul semnului de pamant – Taurul. Adica octombrie este luna totala a Pamantului. Ce inseamna acest lucru si ce impact va avea asupra oamenilor in urmatoarele sapte zile.

Luni 11 octombrie

Inceputul acestei saptamani va fi foarte pozitiv si plin de evenimente, desi oamenii spun ca ziua de luni nu este niciodata buna. Lunea aceasta va va „dovedi” contrariul. In aceasta zi, puteti si ar trebui sa faceti planificare si vizualizare. Nu dati frau liber lenei si nu va irositi energia cu probleme mici, nesemnificative. In acest moment, puteti incepe noi proiecte care se refera la afaceri, constructii, instruire, transfer la o noua pozitie.

Iepurii ar trebui sa fie deosebit de atenti.

Marti, 12 octombrie

Marti va fi o zi a celor hotarati. Fii mai indraznet si mai increzator in tine si in fortele tale. Esti sub puterea de a schimba radical ceva in viata ta si cu siguranta intelegi cum sa o faci cel mai bine. Asculta-ti intuitia si fii strateg. Nu te retrage la cea mai mica piedica. Pentru a incepe sa traiti intr-un mod nou, faceti mai intai o curatare generala, curatand spatiul din jurul vostru. Actiunile tale vor avea rezultatul dorit. Prin urmare, nu fiti lenesi si nu stati pe spate. Aceasta zi va va incanta cu profit, oferte bune, achizitionarea a ceva de inalta calitate si super practic.

Dragonii ar trebui sa fie deosebit de atenti.

Miercuri, 13 octombrie

Ziua comunicarilor si a intuitiei sporite. Miercuri, puteti face cele mai dificile si importante lucruri – toate eforturile vor aduce cu siguranta rezultatele dorite. Un moment minunat pentru a incepe noi proiecte, a semna contracte si a negocia. La locul de munca, toti vorbesc intre ei si se inteleg perfect. Intelegerea si sprijinul reciproc domnesc si in casa, iar la cina au loc conversatii sincere si deschise. In acest moment, nu puteti imprumuta bani, va puteti angaja in litigii, puteti incepe un tratament.

Serpii ar trebui sa fie deosebit de atenti.

Joi 14 octombrie

Ziua de joi va fi una plina. Va fi o zi foarte stralucitoare si plina de evenimente si va veti aminti de ele pentru o lunga perioada de timp. Vi se va cere sa luati decizii responsabile, sa lucrati la erori si sa finalizati proiectele pe care le-ati inceput. O zi foarte propice pentru calatorii, renovari, constructii si cereri in casatorie.

Caii ar trebui sa fie deosebit de atenti in aceasta zi.

Vineri 15 octombrie

Aceasta este o zi absoluta a Pamantului. Cainele preia fraiele. Mai bine nu planificati nimic important pentru aceasta zi, cu exceptia tranzactiilor imobiliare. Odihna si singuratatea vor fi cea mai buna solutie.

Caprele(oile) ar trebui sa fie deosebit de atente in aceasta zi. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *