Press "Enter" to skip to content

Doliu în presă. „Vali de la machiaj” a murit la 44 de ani: „Acum este un INGER și ne veghează pe toți din ceruri”

„Vali de la machiaj” a murit la 44 de ani. Valentina Petre, cunoscută ca și make-up artist în televiziune, a fost diagnosticată cu o boală cruntă și a făcut tot posibilul să rămână alături de familia ei. Tot calvarul a început la doi ani și jumătate după ce a devenit mamă a doua oară.

„Vali de la machiaj” a murit la 44 de ani, din cauza cancerului la col uterin. A făcut zeci de investigații și a îndurat dureri cumplite pentru a se însănătoși și pentru a se întoarce sănătoasă acasă, la copiii ei. Însă, Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea.

„Vali de la machiaj” a murit la 44 de ani

Din păcate, Valentina s-a stins din viață, lăsând orfani doi copii. Soțul make-up artistei a fost cel care a făcut anunțul trist pe rețelele sociale.

Drama Valentinei Petre a început în urmă cu un an jumătate, când a ajuns de urgență la spital, cu dureri cumplite în zona șoldului stâng. După mai multe investigații, medicii au descoperit că femeia suferă de o boală cumplită: cancer de col uterin.

Diagnosticul a căzut ca un trăsnet peste cunoscutul make-up artist din televiziune și peste familia ei, care au acceptat cu greu situația. Cu toate acestea, Valentina nu a renunțat și a luptat cu toate forțele ei.

Am aflat că soția mea suferă de o boală atât de gravă în urma unui RMN făcut la Urgență, pentru că avea dureri insuportabile în zona sacrală a articulației șoldului stâng. Când am aflat diagnosticul am încremenit la propriu.

Nu am știut cum să reacționez. A fost o perioadă extrem de grea pentru toată familia. Nu puteam să acceptăm ceea ce ni se întâmplă„, povestea Alexandru, soțul Valentinei, pentru Asociația „Salvează o inimă”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page