Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea muzicii populare din România. O cunoscută cântăreață s-a stins din viață la doar 23 de ani

Este doliu în lumea muzicii populare din România, după ce o cunoscută cântăreață a murit la 23 de ani. Artista s-a luptat cu o boală grea.

O cunoscută cântăreață a murit la doar 23 de ani și este doliu în lumea muzicii populare din România. Ziua de naștere a solistei a fost cu puțin timp înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare.

O cunoscută cântăreață a murit la doar 23 de ani. Doliu în lumea muzicii populare

Tânăra interpretă s-a stins din viață la doar câteva zile de când și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista s-a luptat o scurtă vreme cu o boală grea.

Este vorba despre Alina Popa, care a murit la începutul acestei săptămâni. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și i-au ascultat muzica sunt devastați de durere.

Alina Popa a decedat în dimineața zilei de luni, 22 ianuarie. După ce s-a aflat de vestea tragică, pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor care au iubit-o pe cântăreață.

Decesul tinerei soliste a șocat pe toată lumea, mai ales că era foarte tânără și avea în față un viitor strălucit în lumea muzicii populare. Familia, prietenii și fanii au lăsat mesaje în mediul online.

 “Cuvintele sunt prea puține să poată exprima un așa sentiment de tristețe! Erai in floarea vârstei, dar, totuși ai ales sa mergi și să cânți îngerilor, de acum.

Nouă ne-ai lăsat ca amintire melodiile tale frumoase, bucuria cu care trăiai fiecare clipa și multe momente de neuitat! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Alina dragă”, este un mesaj publicat pe rețelele de socializare, notează asingorj.ro.

Cunoscuții Alinei Popa, distruși după moartea artistei

Cunoscuții Alinei Popa au sperat că aceasta va reuși, în cele din urmă, să învingă boala cu care s-a confruntat în ultimul timp. Din păcate, tânăra și-a pierdut viața mult prea devreme.

“Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fi din nou cu noi, vei zâmbi, vei fi fericită , ne vei cânta , ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci , însă Dumnezeu a ales să ni te ia de aici , prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată!”, a mai scris cineva.

La finalul anului 2023, Alina Popa a postat un scurt mesaj pe rețelele sociale, unde a menționat că a avut un an foarte greu. Cântăreața spera ca 2024 să fie diferit.

“La mulți ani tuturor! Anul meu a fost unul greu…., sper ca 2024 să vină cu lucruri frumoase si binecuvântări ! Să fiți sănătoși!”, a scris solista pe pagina de Facebook, pe 31 decembrie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page