Press "Enter" to skip to content

De ce să pui detergent în aspirator. Vei fi surprins când vei afla motivul

În ultimii ani, tehnologia a avansat foarte mult. Au apărut tot felul de modele de aspiratoare care mai de care mai performante care ne fac viața mai ușoară zi de zi, atunci când vrem să facem curățenie. De ce să pui detergent în aspirator. Vei fi surprins când vei afla motivul.

  • De ce să pui detergent în aspirator
  • Vei fi surprins când vei afla motivul

Odată cu trecerea anilor, tehnologia a avansat, iar electrocasnicele au tot felul de îndeletniciri care mai de care mai speciale, pentru a ne ușura munca. Evident, pe măsură ce aparatul electrocasnic este mai performat și are mai multe dotări, și prețurile sunt tot mai mari. Așa se face că cei care nu vor să dea o mică avere pe un aspirator, îl preferă tot pe cel clasic.

De ce să pui detergent în aspirator

Că vorbeam mai sus de aspiratorul clasic, care este, cel mai probabil, și cel mai folosit, în ciuda aspiratoarelor de ultimă generație. La acest aparat electrocasnic, chiar dacă schimbăm filtrele la timp, mirosul se va simți într-o zi. Particulele de murdărie și praf se vor acumula cu încăpățânare în compartimentele interne ale aspiratorului: furtun, țevi, motor. Deși este destul de greu să curățăm un aspirator mai vechi, nu e imposibil. Așa se face că gospodinele au găsit trucul perfect pentru ca problema unui miros neplăcut să fie rezolvată.

Așadar, dacă vreți să scăpați de mirosul neplăcut pe care îl simțiți atunci când porniți aspiratorul, tot ce trebuie să faceți este să adăugați 1-3 lingurițe de detergent în recipientul de praf de fiecare dată când porniți aparatul. Cel mai bine ar fi să alegeți produse care au un miros puternic și persistent. În felul ăsta, nu doar că veți curăța aparatul electrocasnic, ci veți împrospăta eficient și aerul.

Alte trucuri care pot fi folosite

Dacă nu aveți la dispoziție detergent solid, puteți pune, în colectorul de praf, 1-2 dischete de bumbac înmuiate în ulei esențial sau chiar în parfum. Același truc îl puteți folosi și pentru a rezolva problema unui miros neplăcut din coșul de gunoi.

De asemenea, puteți pune puțină scorțișoară în sacul aspiratorului. Efectul va fi același, iar aparatul electrocasnic va lăsa în urma sa un miros dulce și plăcut. În același scop, puteți să folosiți un săculeț de lavandă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page