Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Transformarea incredibilă

Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Impresara a făcut publică o imagine din intimitate. S-a demachiat, s-a îmbrăcat sexy, s-a pozat și… s-a postat! Așa arată fără machiaj. Transformarea e incredibilă.

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Are o familie mare și frumoasă și un succes fulminant. Sexy impresara își ține prietenii de pe instagram la curent cu fiecare modificare care apare în viața ei. Recomandă cu încredere produsele pe care le folosește și ea și dă detalii din intimitate. De curând, vedeta a postat fotografie care a pus pe jar tot internetul. Pe de-o parte, ținuta pe care o purta Anamaria Prodan scoatea din minți orice bărbat. Pe de altă parte, femeile au înnebunit când au văzut cum arată fără machiaj.

Mereu machiată și îmbrăcată din cap până în picioare în mii de euro, mulți s-au întrebat cum arată soția lui Laurențiu Reghecampf fără machiaj. Răspunsul l-a dat char ea. Îmbrăcată într-un halat vișiniu, cu o brățară costisitoare pe mână, părul prins în coc, vedeta s-a fotografiat în oglinda de la baie. Cu un produs cosmetic în mână, sexy-impresara a dezvăluit tuturor doamnelor și domnișoarelor secretul frumuseții sale naturale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *