Creatura descoperita pe o plaja din California a uimit pe toata lumea. Ce este de fapt.

O creatura ciudata a fost descoprita pe o plaja din California saptamana trecuta, potrivit CNN.

Creatura neagra, gasita cu gura deschisa, zacea pe nisipul din zona protejata Crystal Cove State Park din Laguna Beach.

Parcul a publicat imagini cu pestele pe retelele de socializare si a fost identificat ca fiind cel mai probabil Football Fish din Pacific.

“Sa vezi un astfel de peste intact este foarte rar si nu se stie cum si de ce a ajuns pe tarm”, a fost un mesaj pe Facebook.

“Pacific Football Fish este unul dintre cele 200 de specii de peste pescar din lume, potrivit California State Park, si se gaseste in mod normal in apele adanci ale oceanului. Dintii creaturii sunt ascutiti ca niste bucati de sticla si “gura sa larga este capabila sa inghita prazi de marimea corpului sau”.

“Simt ca nu poate fi un semn deloc bun”, a scris un internaut.

Datorita marimii creaturii si tulpinii proeminente din varful capului, California State Parks a precizat ca este o femela.

“Doar femelele au o tulpina lunga pe cap cu bioluminiscenta in varf ca momeala pentru a atrage prada in ape la o adancime de 900 de metri”, scrie Crystal Cove State Park.

Femelele pot creste pana la 60 de centimetri, in timp ce masculii, mult mai putin. Singurul scop al pestilor masculi este de a o ajuta pe femela sa se reproduca, potrivit specialistilor.

https://www.facebook.com/crystalcovestateparkofficial/posts/1132864500512834

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *