Press "Enter" to skip to content

Cinci zodii care mint de ingheata apele. Fereste-te de ele

Astrele va vor dezvalui cele mai necinstite semne ale zodiacului, apoi veti intelege la ce sa va asteptati de la ele. Uneori, cei mai fermecatori oameni se dovedesc a fi cei mai buni mincinosi.

Iata cele cinci zodii care mint cel mai mult:

Gemenii

Gemenii actioneaza intotdeauna in functie de situatie. Nu va mirati ca uneori mint in functie de circumstantele lor.

„Cunoscut drept cel mai mincinos semn al zodiacului, Gemenii tind sa distorsioneze adevarul atunci cand lucrurile merg prost”, spune astrologul. „Cu toate acestea, ei fac aceste lucruri  de dragul pastrarii calmului si a mentinerii relatiilor cu ceilalti. Cand totul este in ordine, acestia sunt fiabili si informativi. ”

Amintiti-va ca pot minti cu usurinta si stiti ca sunt dispusi chiar sa va sustina in caz de „probleme urgente”.

Rac

Nu se observa imediat, dar Racii nu sunt intotdeauna complet sinceri. „Racul merge inainte si inapoi si deseori minte pentru a-si ascunde faptele gresite”, spune astrologul. „Racii rareori sunt prinsi in minciuna, ei sunt de obicei considerati purtatori de informatii importante si adevar.”

Acum ca stiti acest lucru, Racii pot sublinia adevarul, dar intrebati-va daca-l mai credeti.

Leu

Leul este cunoscut ca protectorul ego-ului sau. Uneori, din pacate, el poate rataci, mergand pe o linie fina de adevar.

„Intr-o zi proasta, un adevarat Leu poate fi prea sincer. Cu toate acestea, daca un Leu simte un indiciu de pericol, el poate manipula si minti pentru a se simti superior celorlalti ”, spune astrologul. Leul este adesea prins intr-o minciuna, chiar daca i se pare ca este invizibil. Daca prietenul tau Leul este deosebit de nelinistit si isi ascunde ochii, fii sigur ca te minte.

Balanta

Balana se da dupa cum bate vantul. Vrea sa aiba intotdeauna dreptate, dar minte de cele mai multe ori.  „Cand Balanta este dezechilibrata, se abate de la adevar si minte foarte mult. Evitati sa-i spuneti prea multe lucruri despre voi. Atentie, Balanta nu are scrupule ”, spune astrologul.

Balantele nu tolereaza confruntarea si mint pentru a o evita. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *