Ce salariu are Smiley ca jurat la Românii au talent. Cât câștigă Andra, Dinu, Călinescu

Smiley a devenit jurat la Românii au talent în locul lui Andi Moisescu, după ce acesta s-a îmbolnăvit. Ce salariu are Smiley, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andi Moisescu de la Pro TV.

Smiley a luat pentru puțin timp locul de jurat al emisiunii „Românii au talent” în locul lui Andi Moisescu. Cel mai vechi jurat al emisiunii a fost bolnav, iar pe durata filmărilor prezentatorul emisiunii a ocupat scaunul de jural al emisiunii. Practic jumătate din etapa de preselecții a fost jurată de Moisescu și a doua jumătate de Smiley.

Salariul lui Smiley ca jurat la Românii au talent

Smiley este plătit de Pro TV ca prezentator al emsiunii Românii au talent cu suma de 10.000 de euro pe lună. Mai precis pe sezon ar încasa de la emisiunea de talente de la Pro TV suma de 40.000 de euro, luând în considerare că se muncește 4 luni cu tot cu etapa de preselecții.

Smiley i-a luat locul lui Andi Moisescu temporar la Românii au talent

Salariul nu i-a fost modificat când a fost pus pe scaunul de jurat în locul lui Andi Moisescu. Acesta nu a primit de la Pro TV bani în plus pentru că a fost scutit de postul de prezentator și și-a păstrat aceleași beneficii salariale ca cele de dinainte.

Pavel Bartoș încasează conform unor surse același salariu ca Smiley de la ProTV, doar că acesta mai prezintă și Vocea României, care anul trecut a fost anulată.

Alexandra Dinu ar fi una din cele mai bine plătite jurate de la Pro TV, încasând pe sezon 60.000 de euro. Surse din cadrul Pro TV spun că aceasta a fost cu greu convinsă să vină la masa juraților la show-ul de talente.

Recent Alexandra Dinu a semnat cu o firmă de impresariat, care-i vinde imaginea. Și astfel se alătură unui portofoliu din care face parte și celebrul vlogger Selly.

Alexandra Dinu are salariu mare ca jurat la Pro TV

Compania care o impresariază nu se ocupă însă de contractul ei cu Pro TV. De reținut este că Pro TV negociază direct cu vedetele fară intermediari.

Andra aduce un venit consistent în familia Măuruță. Salariul ei la Românii au talent este de 12000 de euro și a fost negociat chiar de Cătălin Măruță, care o impresariază pe Andra.

Andra si Moisescu cei mai vechi la masa juriului, dar nu cei mai bine platiti de Pro TV

Florin Călinescu este o prezență scumpă. În toate formatele Pro TV în care a participat a încasat sume consistente. Călinescu pleacă acasă după fiecare sezon Românii au talent cu 50.000 de euro.

Formatul Românii au talent modificat

Sezonul 11 de la Românii au talent a venit cu modificări importante. În primul rând la masa juriului, Mihai Petre a plecat pentru a doua oară, iar locul i-a fost luat de Alexandra Dinu.

Formatul emisiunii Romanii au talent s-a schimbat

Emisiunea se difuzează acum de două ori pe săptămână vinerea de la ora 20:30 și lunea de la ora 20:30.

Fiecare jurat poate apăsa o singură dată pe butonul Golden Buzz sau renumitul buton auriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *