Press "Enter" to skip to content

Cati bani au pus in plic inviatii! Liviu Varciu a ramas cu o avere la botezul fiului sau

In urma cu doar cateva zile, Liviu Varciu a organizat botezul fiului sau! Presa din Romania deja a aflat cu ce suma a ramas vedeta TV dupa eveniment! Chiar daca initial a scos din buzunar o suma frumusica, la final s-a ales cu o mica avere.

Liviu Varciu si Anda Calin si-au botezat baietelul, dupa ce au fost nevoiti sa mai astepte un an acest evenoment, din cauza pandemiei. Prezentatorul TV a organizat o petrecere grandioasa pentru a-l sarbatori pe micut.

La eveniment au luat parte nume sonore din showbiz. Printre invitatii de seama s-au numarat Romica Tociu, Marcel Pavel, Alina Puscas, Pepe, Andrei Stefanescu, Cornel Pasat, Cezar Ouatu, Andreea Banica si Catalin Maruta.

Liviu Varciu a avut contract de exclusivitate cu Antena 1, trustul pentru care lucreaza, de unde s-a mai ales cu o suma frumusica. Mai mult, potrivit presei, artistul a avut o reducere la restaurant, pe baza unui contract de tip barter.

Meniul a fost compus din aperitiv, peste, mix grill si un candy bar cu preparate dulci, pentru care Liviu Varciu a platit in jur de 150 de euro. Invitatii au pus in plic incepand cu suma de 300 de euro si a ajuns chiar si la 1000 de euro. Vedeta TV s-ar fi ales cu 100.000 de euro dupa botezul fiului sau, scriu ziarele.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *