Press "Enter" to skip to content

Cât costă să fii vecin cu Klaus Iohannis în Sibiu. Proprietarul a ieftinit imobilul cu peste 50.000 de euro

O casă aproape lipită de cea a președintelui Klaus Iohannis din Sibiu se vinde cu o sumă enormă, chiar ieftinită cu aproximativ 50.000 de euro. Proprietarul vrea să scape de ea cât mai repede.

Un proprietar de casă din Sibiu își vinde locuința aflată gard în gard cu cea a președintelui Klaus Iohannis. Potrivit anunțurilor de vânzare, proprietatea se vinde acum cu 425.000 de euro, deși acum trei luni era mai scumpă.

Cât costă să fii vecin cu Klaus Iohannis

La trei luni după ce a fost scoasă la vânzare, casa aflată în imediata vecinătate cu cea a lui Klaus Iohanni, din zona Trei Stejari, a ajuns să costă nu mai puțin de 425.000 de euro. Prețul inițial, din octombrie 2023, a fost de 475.000 de euro, după cum arată anunțul publicat pe internet de prorpietar.

„Locuința are un farmec aparte și păstrează amprenta istoriei, fiind construită în 1939, dar le oferă viitorilor proprietari și o doză bună de confort modern. Un punct forte al casei este dat de amplasarea sa privilegiată, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Sibiu, pe strada Bâlea. Casa dispune de demisol, parter și pod și are o suprafață utilă de 112 mp. La demisol găsești o cramă, o bucătărie și spălătoria, iar la parter patru camere spațioase, încă o bucătărie, o baie și o toaletă de serviciu. Podul are potențial mansardabil, pentru cei care își doresc și mai mult spațiu. Un alt avantaj îl reprezintă terenul cu o suprafață de 900 de mp care face din această proprietate reprezentată exclusiv de biroul din Sibiu al rețelei de agenții imobiliare Keller Williams o oază de intimitate la doi pași de inima orașului”, se precizează în anunț.

Casa se vinde nemobilată, potrivit turnulsfatului.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page