Press "Enter" to skip to content

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Cancan.ro a aflat cine a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4 au început în luna mai 2021. De atunci, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 au fost ținuți în permanență la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Noul sezon al emisiunii Asia Express a debutat în urmă cu o săptămână, după o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Din cauza pandemiei, filmările pentru producția coordonată de Mona Segall au decurs lovindu-se de multe impedimente.

Sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express” este atipic din mai multe puncte de vedere. Cele nouă perechi de vedete au fost nevoite să pornească în aventura vieții lor într-un context cu totul și cu totul diferit! Pandemia de coronavirus, dar și țările în care s-au desfășurat filmările au îngreunat parcursul echipelor. „Drumul Împăraților” a început din Turcia și a continuat cu Georgia și Azerbaidjan, Israel, dar și alte destinații-surpriză.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Așadar, potrivit surselor cancan.ro, dintre cele nouă perechi de vedete, bătălia finală s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

Dezvăluirile nu se opresc aici, potrivit sursei menţionate, prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. S-ar părea că Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut față prea bine condițiilor vitrege din cadrul competiției și ar fi clacat destul de repede, fapt ce le-a adus eliminarea.

O altă echipă care n-a făcut față stresului este cea formată din Connect-R și Shift! Se pare că problemele de sănătate pe care Connect-R le are și-au spus cuvântul și au influențat foarte mult parcursul lor în competiție, fapt ce a dus la eliminarea acestora încă din primele episoade.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *