Press "Enter" to skip to content

Aurel Padureanu, revoltat, la o luna dupa decesul Corneliei Catanga: „A promis Becali ca ne ajuta. N-a facut nimic….”

La o luna de la decesul cantaretei Cornelia Catanga, Aurel Padureanu si fiul lor au fost evacuati din casa pe care proprietarul a vandut-o. Sotul regretatei artiste se confrunta cu probleme mari financiare .

Lautarul este revoltat pe toti cei carora le-a cerut ajutorul, dar care i-au intors spatele. Aurel Padureanu a declarat ca nu ii poate ierta pe cei care au refuzat sa il ajute.

Aurel Padureanu, dat afara din casa.

„Ma duc la cimitir in fiecare zi. (…) Asta e tara, nu avem ce sa facem. Pacat ca o asa personalitate nu a putut sa fie inmormantata in conditii umane. Maine se implineste 1 luna de cand a murit (…) .Au promis astia. A promis si Becali ca ne ajuta. N-a facut nimeni nimic. A vandut casa proprietarul si ne-a dat afara. Nu discuta cu tine”, a declarat Aurel Padureanu la Antena Stars.

Cum a reactionat Gigi Becali?

Gigi Becali a marturisit ca nu o cunostea pe Cornelia Catanga, iar pe Aurel Padureanu l-ar fi vazut o singura data, in urma cu 40 de ani la un spectacol muzical. Mai mult decat atat, patronul echipei de fotbal Steaua a declarat ca nu il intereseaza reprosurile pe care lautarul i le aduce si chiar isi doreste ca numele lui sa nu fie asociat nicio clipa cu cel al lui Aurel Padureanu.

Gigi Becali a mai spus ca daca ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci si-ar fi oferit ajutorul cu mult inainte sa-i fi fost cerut, dar in aceasta situatie, singurul ajutor pe care i l-ar da lui Aurel Padureanu si fiului sau ar consta in doua locuri la unul dintre caminele pe care acesta le detine in Capitala.

Sotul Corneliei Catanga a declarat ca, desi a reusit sa stranga bani ca sa se mute intr-un apartament cu chirie, se confrunta cu foarte multe lipsuri financiare carora nu reuseste sa le faca fata.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *