Press "Enter" to skip to content

Ana Porgras a rabufnit. Care este, de fapt, adevarul despre relatia cu Zanni: “Nu am vrut sa ma vada plangand”

Ana Porgras, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor, a parasit concursul. Aceasta a fost eliminata de la Survivor, iar Zanni este trist din aceasta cauza. Fosta Faimoasa a si-a deschis sufletul si vorbit despre legatura relatia lor.

Ana Porgras si Zanni, in lacrimi la despartire.

Faimoasa a fost eliminata de la Survivor, dupa ce Sebastian si Jador au votat-o. Fosta concurenta de la Survivor a declarat ca regreata ca nu a reusit sa stea mai mult pentru ca avea multe de demonstra. Zanni a izbucnit in lacrimi.

„Am vazut si eu reactia lui, cred ca dupa ce am vazut reactia lui am plans mai mult pentru reactia lui si pentru sentimentele pe care mi le-a transmis. Mi-am luat la revedere de la el cu ochii in lacrimi pentru ca nu am vrut nici eu sa ma vada plangand, i-am spus ca el pentru mine este un campion, e Survivor Romania 2021 si stiu ca va lupta cu toata puterea lui sa castige premiul.”, a spus Faimoasa.

Ana Porgras, declaratii despre relatia cu Zanni

S-a zvonit la un moment dat ca fosta gimnasta si Zanni ar avea mai mult decat o relatie de prietenie, ca ar fi iubiti. Ana Porgras a tinut sa sublinieze ca, intr-adevar, s-a apropiat foarte tare de Zanni, insa nu-i leaga decat o relatie de prietenie la acest moment.

Avem o relatie de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred ca nici el si nici eu nu ne-am gandit ca o sa ne apropiem, dar uite ca energiile noastre au functionat in directia asta, nu stiu”, a declarat Ana Porgras.

„Am avut momente in care am vrut sa plec si el imi spunea ca eu nu am cum sa plec. In primele doua saptamani, cand am ajuns, mi se parea imposibil ce se intampla, mi se parea ca am facut ceva rau in viata si am ajuns in jungla. Am fost speriata de tot ce se intampla si faptul ca nu mai vorbeam cu mama in fiecare zi, nu mai aveam acces la nimic”, a adaugat Ana Porgras.

continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *