Press "Enter" to skip to content

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Invitat în podcastul Acasă la Măruță, actorul Adi Nartea (39 de ani) a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în trecut. „E greuț, să povestesc despre treaba asta”, a început.

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut „Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce.

Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. (…) 

Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. (…) Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. (…)

Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior.

După am asociat. (…) Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit.

Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. (…)

Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare.

Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc.

Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mărturisit Adi Nartea.

„Cu Mara a fost cel mai greu, pentru că na..”, a continuat actorul cu lacrimi în ochi. Adi Nartea și soția lui, modelul și make-up artista Alina Ferinceac, au împreună două fiice, Mara și Petra. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *