Press "Enter" to skip to content

Adi de la Vâlcea a prevestit moartea lui Petrică Cercel. Ce a postat artistul

Moartea lui Petrică Cercel a șocat o țară întreagă. Celebrul manelist a plecat din această lume mult prea devreme, din cauza nemiloasei boli a momentului, care a ucis o mulțime de oameni. Nici marele artist nu a scăpat, deși a luptat pentru viața lui. Familia, prietenii și fanii îl plâng, iar unii chiar i-au prevestit moartea.

Adi de la Vâlcea a presimțit că Petrică va muri

Petrică Cercel se afla în stare gravă la spital, după ce s-a îmbolnăvit. Inițial, artistul nu s-a simțit mult prea rău, crezând că este vorba despre o răceală, dar a decis să meargă la spital. Manelistul a aflat acolo că a contractat și el boala momentului și lucrurile s-au agravat rapid.

A fost intubat, a început să se simtă tot mai rău și medicii erau rezervați. Nu îi dădeau multe șanse de viață, dar familia era optimistă. Își doreau cu toții să trăiască și le-au cerut oamenilor din întreaga țară să se roage pentru el, sperând că se va produce o minune și situația se va schimba.

Nici prietenii nu au fost nepăsători. Adi de la Vâlcea a postat și el un mesaj important pe rețelele de socializare. Artistul le-a cerut tuturor să se roage pentru manelistul care se simțea tot mai rău, în speranța că Dumnezeu va auzi rugăciunea fanilor și va face ceva pentru regretatul artist.

https://www.facebook.com/AdiDeLaValcea.ro/posts/405017404315460

Petrică Cercel nu a mai rezistat și astăzi a murit. Organismul lui a cedat după zile întregi de chin, în care a stat la aparate, în timp ce familia căuta soluții peste tot. Deși a avut parte de cele mai bune îngrijri și medicii au făcut pentru el tot ce era nevoie, se pare că boala a fost mai puternică și l-a răpus.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *