Press "Enter" to skip to content

Actrița care joacă rolul lui Gulten în serialul “Mă numesc Zuleyha” își mărturisește adevărata poveste de viață

Gulten din serialul “Ma numesc Zuleyha” este una dintre cele frumoase si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Selin Genç s-a născut în 1994, in Istanbul.

După ce a terminat studiile la Departamentul de Inginerie Industrială a Universitătii Isik si in paralel a studiat si actoria în departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat Dilek Sabanci, din Istanbul.

Selin Genc a renuntat la inginerie si a hotarat sa se dedice trup si suflet actoriei. Iata cum arata dincolo de platourile de filmare. In anul 2016 a devenit actrita cu drepturi depline si a inceput sa joace la Teatrul de Stat din Istanbul.

In 2018 a fost cooptata sa joace in distributia serialului “Ma numesc Zuleyha”, primul mare proiect de televiziune, care i-a adus celebritatea atat in Turcia, cat si peste hotare.

“Ma numesc Züleyha” este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo

de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *