Press "Enter" to skip to content

11 ani de la moartea Madalinei Manole! Ce se petrece la cimitir, la 11 ani de la moartea artistei

Marian Manole, fratele regretatei Mădălina Manole, a mers, astăzi, la 11 ani de la controversata moarte a cântîreței Mădălina Manole, la mormântul acesteia din Ploiești.

Ce se petrece la mormântul Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole, la 11 ani de la controversata ei sinucidere cu Furadan, pare să fi fost uitată de mai toți cei care, de-a lungul carierei sale, au admirat-o și au iubit-o, spre dezamăgirea fratelui artistei, Marian.

”Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

Mai mult, a mărturisit el pentru FANATIK, situația în care a ajuns e una cât se poate de ciudată având în vedere succesul pe care Mădălina Manole l-a avut de-a lungul vieții.

”Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a mai spus Marian Manole.

Ce scrie pe mormântul Mădălinei Manole?

”Când va răsări soarele

Vom ști că Tu vrei să ne umpli de lumină

Sufletele întunecate de plecarea ta.

Când ne va stropi ploaia

Vom ști că Tu vrei să ne răcorești

Obrajii încinși de lacrimile fierbinți de dor.

Când ne va albi ninsoarea

Vom ști că Tu vrei să ne faci frumoase

Sărbătorile de Iarnă.

Iar când ne vei chema

Vom ști că rostul nostru pe pământ s-a sfârșit

Spre a ne petrece veșnicia

Acolo unde ne este locul

Lângă tine, sufletul nostru curat”, este poezia care păzește piatra funerară de la mormântul Mădălinei Manole și care este semnată ”Pui Mic și Puiucu”, adică de fiul artistei și de soțul acesteia, Petru Mircea.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *